Social

În cadrul grădinițelor din capitală, își reiau activitatea grupele pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 – 4 ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Chișinău a aunțat despre reluarea activității grupelor din cadrul grădinițelor din capitală, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 – 4 ani, care au frecventat instituțiile de învățământ preșcolar până la suspendarea activității.

Modificările cu privire la redeschiderea grupelor pentru această categorie de vârstă, se regăsesc în Hotărârea nr. 24 din 11.10.2020 a Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău.

Totodată, conducătorii instituțiilor municipale și celor de drept privat din capitală vor examina introducerea sau menținerea în continuare a regimului de lucru online pentru angajații din subordine în scopul limitării fluxurilor umane în transportul și spațiul public cu limitarea interacțiunii fizice a persoanelor.

Municipalitatea precizează că decizia de sistare a procesului educațional și plasarea integrală în carantină a unei instituții de învățământ din mun. Chișinău va fi luată de către CESP, în baza evidențelor și anchetelor epidemiologice.

Citește și: Începând de astăzi, programul de lucru al grădinițelor, dar și numărul de grupe, a fost extins

 

loading...

Comments are closed.