Alte știri

În perioada 26 – 30 august, pe Calea Ieșilor se va desfășura un iarmaroc școlăresc

Pinterest LinkedIn Tumblr

În perioada 26-30 august, în preajma CC „Zity Mall” din Calea Ieșilor, 8, se va desfășura un iarmaroc școlăresc, cu program zilnic de lucru de la 10:00 până la 20:00, transmite Telegraph.md. O dispoziție în acest sens a fost semnată joi de primarul general, Ion Ceban.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Organizatorul târgului este un centru internațional de expoziții, care va asigura respectarea măsurilor privind controlul infecției COVID-19, inclusiv cele privind distanțarea socială între participanți, numărul cărora nu trebuie să depășească cifra de 49 de persoane.

Totodată, în perioada 25 august – 6 septemprie vor fi organizate iarmaroace cu mărfuri  pentru școală în sectoarele municipiului Chișinău. Preturile vor stabili locurile pentru târgurile respective, programul de activitate, sortimentul de mărfuri, conform tematicii și vor elibera autorizații de funcționare agenților economici de profil.

La rândul lor, titularii de autorizații vor asigura, în mod obligatoriu, condiții corespunzătoare pentru expunerea, protejarea și păstrarea mărfurilor, cu respectarea măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19.

Citește și: S-a deschis „Iarmarocul IMM-urilor”, platformă online în care antreprenorii locali își pot vinde produsele și serviciile

loading...

Comments are closed.