Politică

În pline negocieri PAS-Candu-Șor, Andrei Năstase o atacă pe Maia Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

În contextul negocierilor dintre formațiunile politicie de dreapta, mai exact între PAS-PRO MOLDOVA-Partidul Șor, Andrei Năstase vine cu replici dure la adresa colegei sale de bloc, Maia Sandu, transmite Telegraph.md

Năstase se arată nemulțumit de negocieri în principiu, afirmând că PPDA este singurul partid care nu a mers la târguieli, chiar dacă a făcut coaliție cu PSRM.

Respectiv, liderul PPDA se arată nemulțumit de intenția Maiei Sandu de a negocia cu grupul PRO MOLDOVA în persoana lui Candu, ceea ce înseamnă pentru Năstase o alianță cu Plahotniuc.

„Grupări de tot felul, uitați-vă cum în momentul de față se activează diferite grupări din cadrul Parlamentului. Vrea cineva să facă cineva în momentul de față cu Plahotniuc? A că nu este numele lui Plahotniuc, este Candu.”

Totodată, Năstase a ținut să-i reamintească Maiei Sandu, despre vina sa de a ceda guvernarea:

„Trebuiau duse la capăt niște lucruri. Reforma în justiție, reforma în multe alte domenii. Ce am făcut noi? La un moment s-a dat guvernarea. De ce? Pentru că două centre de egoism, au decis acest lucru, pentru că mai presus de interesele cetățenilor sunt interesele unora sau altora să ajungă președinte sau să ajungă într-o anumită funcție. Pe mine asta mă deranjează”, declară Năstase.

Citește și: DOC // Maia Sandu a obținut o diplomă de master, dar fără a frecventa orele?

loading...

Comments are closed.