Social

În ultimele cinci zile, peste 3600 de șoferi au fost prinși circulând cu viteză excesivă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP a comunicat despre faptul că în doar 5 zile ale săptămânii curente, peste 3600 de șoferi au fost prinși circulând cu viteză excesivă, transmite Telegraph.md

Toți conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amenzi de până la 1 800 de lei, cu aplicarea punctelor de penalizare de la 3 la 5.

Din cauza vitezei, în aceste zile, s-au produs 4 accidente rutiere grave, soldate cu 1 persoană decedată și 4 traumatizate.

În zilele de odihnă care urmează, pentru a evita consecințele accidentelor produse din cauza vitezei excesive, Inspectoratul Național de Securitate Publică intensifică la maxim măsurile de prevenire în rândurile „iubitorilor de viteză excesivă”, care nu țin cont de regulile generale în timpul condusului.

În acest weekend, polițiștii Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP vor acționa pe toate traseele din țară cu antrenarea automobilelor specializate de monitorizare a traficului rutier și radare, întru depistarea conducătorilor auto care depăşesc viteza de circulaţie stabilită pe sectorul respectiv de drum.

Citește și: INSP, în colaborare cu BPDS ”Fulger” și DIE, a dat startul unei acțiuni masive de disciplinare a traficului rutier

 

loading...

Comments are closed.