Încă două sectoare de poliție au fost inaugurate astăzi în sudul țării

Astăzi, 7 august, au fost inaugurate încă două sectoare de poliție din sudul țării, transmite Telegraph.md Sectoarele de poliție nr.3 Căinari din raionul Căușeni și nr.4 Talmaza din Ștefan Vodă, au fost renovate și dotate în conformitate cu cerințele internaționale.

Renovarea acestora a fost posibilă grație suportului oferit în cadrul Acordului de finanțare dintre Guvernul Republicii Moldova și Comisia Europeană, privind suportul pentru reforma poliției și Strategia de dezvoltare a poliției pentru anii 2016-2020. Modernizarea celor două sectoare a fost evaluată la circa 4,5 milioane de lei.

La eveniment au participat șeful Inspectoratului General al Poliției Sergiu Paiu, reprezentanți ai administrației publice locale, polițiști, locuitori ai raioanelor Căușeni și Ștefan Vodă, și alți invitați.

Ambele edificii sunt amplasate în locuri vizibile și ușor accesibile pentru toți cetățenii, inclusiv pentru cei în etate și cu dizabilități. Acestea dispun de spații de așteptare confortabile pentru cetateni și birouri dotate cu tehnică performantă.

În cadrul celor două sectoare vor activa polițiști din domeniul securității publice, investigații, patrulare, care, reactionând concomitent, vor facilita deservirea locuitorilor prin intervenție promptă și operativă.

Citește și: Două sectoare de poliție, din Cotiujenii Mari și Mărculești, inaugurate astăzi după ce au fost renovate și modernizate

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share