Alte știri

Informații de la Procuratură: 10 tone de alcool etilic destinat contrabandei în Ucraina, depistat la Comrat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii şi Cauze Speciale (PCCOCS), oficiul Sud, anunţă despre reţinerea a doi bărbaţi din satul Avdarma, Comrat, bănuiți de introducerea în Ucraina, prin contrabandă, a alcoolului etilic în cantităţi deosebit de mari, informează Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Comunicatul de presă care a aruncat în aer tot PLDM-ul

În total, sub supravegherea procurorilor PCCOCS, colaboratorii Direcției investigații „Sud” a INI a IGP și ofițerii Direcției de Poliție a UTA Găgăuzia, au ridicat din patru locaţii ale satului (inclusiv de la domiciliul unui bănuit) estimativ 10 tone de alcool etilic. Suplimentar, în urma percheziţiilor au fost ridicate un număr mare de vase din interiorul cărora venea miros puternic de aceiași substanță (vase în volum total de peste 25 tone), precum şi 9 mii de dolari, arme, muniții, dispozitive de stocare a informației și telefoane mobile.

Cei doi bărbaţi au vârste de 43 şi 21 de ani. Unul din ei a mai fost în conflict cu legea fiind anterior condamnat pentru furt. În prezent, oamenii legii investighează implicarea și altor figuranţi în această schema infracţională.

În cazul în care vinovăția lor va fi demonstrată, ei riscă de la 3 la 10 ani închisoare.

VIDEO // Emisiunea ”Președintele Răspunde” din 21 august 2020

loading...

Comments are closed.