Alte știri

Ion Ceban afirmă că lupta cu construcțiile ilegale va continua

Pinterest LinkedIn Tumblr

Legea este una pentru toți, iar lupta cu construcțiile ilegale și panourile din Chișinău va continua.

Declarația a fost făcută de primarul general, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, la care s-a menționat că la lucrările de demolare a panourilor publicitare ilegale, a anexelor și altor structuri, primăria capitalei de multe ori se confruntă cu împotrivirea din partea celor care de-a lungul timpului, nu s-au conformat acestor legi.

Primarul municipiului Chișinău s-a arătat mirat că cei care anterior au acaparat ilegal proprietatea municipal, nu au plătit pentru utilizarea ei, dar au construit diverse anexe în jurul clădirilor și caselor, acum cer „dreptate” și se plîng în mass-media pe fărădelege.

„Unii spun că nu procedez corect în funcția în care am fost ales. Dar ce ar trebui să fac, dacă eu încerc să fac ceva bun pentru oraș, dar mi se pun obstacolele? Cum să repar ceva, dacă vă opuneți? Sau vreți să se facă ordine, dar să nu vă atingă?”s-a interesat primarul capitalei. Ion Ceban, însă, a menționat că nu va exista niciun compromis și selectivitate în problema aducerii ordinii în oraș, iar primăria va continua să realizeze ceea ce a început. Ce acțiuni ilegale ale dezvoltatorilor intenționează să anunțe Ceban.

„Vom elibera orașul de panourile publicitare ilegale urîte, vom face parcări, Vom repara pasajele subterane, vom amenaja zonele verzi, vom dezvolta infrastructura orașului. Vom moderniza Piața Centrală, vom procura noi unități de transport – vom face ceea ce nimeni nu a făcut de mulți ani”, a declarat primarul general. El a subliniat, de asemenea, că nu intenționează să închidă ochii la mită, cumetrism, construcții ilegale, înțelegeri pe ascuns și diverse atacuri nefondate.

„Toți trebuie să înțeleagă: legea este una pentru toți. Cei care au încălcat legea mult timp, acum în cele din urmă trebuie să i se supună”, a conchis edilul capitalei.

Citește și: Ce s-a întâmplat la frontiera de stat în ultima săptămână. Aproape 30 000 de persoane au trecut vama

loading...

Comments are closed.