Actualitate

Ion Ceban anunță dezbateri pe proiectul bugetului municipal pentru 2021

Pinterest LinkedIn Tumblr

Proiectul cu privire la Bugetul Municipiului Chișinău urmează să fie prezentat spre consultări publice. Primarul general Ion Ceban spune că deficitul pentru 2021 va fi de peste 1 miliard de lei, însă o parte din acesta va fi acoperit din unele surse, transmite Telegraph.md, cu referire la AccentTV.md

„Deficitul de anul viitor este creat de proiecte. Este vorba de extinderea străzii Mircea cel Bătrîn până la strada Bucovinei și până la Industrială. De asemenea, 31 august, Ion Creangă și altele. De asemenea se prevede 100 de milioane pentru curțile de blocuri de locuit, dintre care 20 de milioane pentru lifturi, iar alte 20 pentru uși și ferestre”, a declarat Ceban.

Primarul a cerut secretariatului primăriei să organizeze săptămâna aceasta o ședință cu reprezentații tuturor fracțiunilor, unde va fi prezentat proiectul, iar săptămâna viitoare o altă ședință unde va fi dezbătut.

„Municipalitatea are nevoie de un buget aprobat cât mai curând, astfel ca nici o activitate să nu aibă de suferit. Astfel ca această fabrică care am pornit-o să nu se oprească, dar să dea rezultate frumoase, bune și mult mai multe pentru cetățeni. Avem mult de lucru și abia am început. Eu cred că noi putem mult mai mult. Și trebuie să facem mult mai mult”, a conchis edilul.

Delegația Uniunii Europene a lansat o nouă campanie de comunicare, dedicată societății civile și drepturilor omului

loading...

Comments are closed.