Alte știri

Ion Ceban: Chiar dacă oficial sunt în concediu, de la distanță monitorizez mereu toate subiectele și acțiunile care au loc în oraș și discut separat cu fiecare responsabil

Pinterest LinkedIn Tumblr

”Chiar dacă oficial sunt în concediu, de la distanță monitorizez mereu toate subiectele și acțiunile care au loc în oraș și discut separat cu fiecare responsabil. Sunt la curent cu toate lucrările, activitățile, desfășurarea proiectelor și problemele care apar, sunt prezent în tot ce înseamnă gestionarea orașului”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de pe Facebook, după ce în presă au apărut informații, precum că primarul general al mun. Chișinău este plecat în vacanță.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

”Astăzi, am avut o ședință și o discuție publică cu pretorii de sectoare în responsabilitatea cărora sunt multe proiecte mari. Repet, asemenea proiecte de amploare care s-au desfășurat concomitent în capitală – nu au mai fost. Sunt investiții de milioane de lei. Iată de ce, cer maximă responsabilitate, atitudine și implicare pe fiecare obiectiv. Dacă vor fi încălcări, abuzuri și rea intenție, vor fi dați afară toți cei care se fac vinovați. Sunt reguli și sarcini concrete. Grupele de lucru monitorizează strict lucrările efectuate pe tot parcursul zilei”, a mai transmis Ceban.

VIDEO // Dodon oferă noi detalii despre șederea sa în Federația Rusă

loading...

Comments are closed.