Oficial

Ion Chicu va purta discuții cu omologul rus Mihail Mișustin despre creditul rusesc de 200 mln de euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierul Ion Chicu va avea o întrevedere, în următoarele zile, cu omologul rus Mihail Mișustin. Șeful cabinetului de miniștri a declarat la NTV Moldova că în cadrul discuțiilor va fi abordat subiectul creditului de 200 de mln de euro, transmite Telegraph.md, cu referire la Politics.md

Ion Chicu a precizat că, în prezent guvernele de la Chișinău și cel de la Moscova poartă discuții cu privire la semnarea acordului de împrumut și speră că toate procedurile vor fi încheiate în cel mai scurt timp, pentru ca țara noastră să poată primi banii.

Precizăm că, în cadrul vizitei sale la Moscova, șeful statului Igor Dodon a discutat cu președintele rus Vladimir Putin, dar și cu reprezentantul special al președintelui rus pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova, Dmitri Kozak.

În cadrul discuțiilor s-a ajuns la un șir de înțelegeri, inclusiv de reluare a negocierilor dintre Moldova și Rusia privind acordarea împrumutului de 200 de milioane de euro pentru susținerea economiei moldovenești.

Citește și: Premierul RM: „Trebuie să asigurăm implementarea proiectelor pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea”

loading...

Comments are closed.