Social

Irina Rîngaci, campioană mondială la lupte și vicecampioana Iulia Leorda, omagiate în plenul Parlamentului

Pinterest LinkedIn Tumblr

În debutul ședinței plenare, Președintele Parlamentului, Igor Grosu a transmis un mesaj de felicitare pentru Irina Rîngaci, Campioană Mondială pe Seniori. Tânăra a obținut prima medalie de aur din istoria luptelor libere feminine din Moldova la seniori, în cadrul Campionatului Mondial de la Oslo, Norvegia.

“Irina a reușit un sezon fantastic obținând 4 titluri supreme într-un an: Europenele de tineret şi seniori, dar şi Mondialele de tineret. Este un adevărat exemplu pentru Republica Moldova. Felicitări antrenorilor, părinților și tuturor celor care au contribuit la această performanță extraordinară”, a declarat Igor Grosu.

Irina Rîngaci are 20 de ani și este originară din Sărățica Nouă, Leova.

De asemenea, speakerul s-a referit și la sportiva Iulia Leorda din Republica Moldova, care a câștigat argintul la Campionatul Mondial de seniori de la Oslo, obținând astfel titlul de vicecampioană mondială la lupte în categoria de 53 kg. Igor Grosu a apreciat efortul tinerei, subliniind, astfel, performanța remarcabilă. “Felicitări Irina și Iulia. Bravo! Suntem mândri de voi”, a punctat Igor Grosu.

loading...

Comments are closed.