Alte știri

ISRAEL // O persoană a decedat după a DOUA INFECTARE cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

O persoană în vârstă de 74 de ani din Israel a decedat după ce a fost infectată cu noul coronavirus pentru a doua oară, transmite Telegraph.md, cu referire la Radio Chișinău

Centrul Medical Sheba din apropiere de Tel Aviv a precizat luni că pacientul s-a vindecat în urma infectării inițiale cu noul coronavirus, după care, trei luni mai târziu, a fost diagnosticat cu o variantă diferită a virusului.

Persoana, rezident al unei case de bătrâni, a fost adusă la Spitalul Sheba cu dificultăți respiratorii, iar ulterior a decedat acolo, a precizat unitatea medicală.

Se întâmplă rar ca o singură persoană să se infecteze de două ori cu acest virus.

Galia Rahav, directorul secției de boli infecțioase, și-a exprimat îngrijorarea referitoare la acest caz în cadrul unui interviu acordat portalului de știri ynetnews.com.

”Dacă o persoană se poate infecta de mai multe ori în timp ce coronavirusul se schimbă, care mai este relevanța vaccinului”, a spus acesta.

Ministrul israelian al Sănătății, precum și Organizația Mondială a Sănătății (OMS) au fost informate despre acest caz.

Totodată, echipa din cadrul guvernului israelian care se ocupă de coronavirus s-a întrunit luni pentru a analiza restricții referitoare la intrarea britanicilor pe teritoriul Israelului, în contextul răspândirii unei noi tulpini, mai contagioase, a coronavirusului.

FOTO // Decesul unei vedete pe Instagram, la doar 24 de ani. Diva știa că este în pericol și și-a povestit experiența

loading...

Comments are closed.