Lifestyle

Kim Kardashian a donat un milion de dolari pentru Armenia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Kim Kardashian a donat un milion de dolari pentru victimele din Armenia. Alături de surorile ei, aceasta a fondat Armenia Fund, o organizaţie pentru strângere de fonduri.

Kim Kardashian, în vârstă de 39 de ani, a donat un milion de dolari pentru victimele afectate de conflictul Armeniei cu Azerbaidjan din regiunea separatistă Nagorno Karabah. Actrița și fotomodelul american a făcut, împreună cu surorile ei, o organizație pentru strângere de fonduri, „Armenia Fund”. Acestea au promovat inițiativa pe Instagram, acolo unde au atras atenția asupra situației.

Kim Kardashian a precizat că banii strânşi se vor îndrepta direct către persoanele care au nevoie de hrană, adăpost, asistenţă medicală şi alte resurse care sunt greu de găsit în acest moment. ”Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de bărbaţii, femeile şi copiii curajoşi. Vreau ca toată lumea să-şi amintească faptul că, în ciuda distanţei care ne separă, nu suntem limitaţi de graniţe şi suntem împreună o naţiune armeană globală”, a declarata aceasta, potrivit Mediafax.

Războiul dintre Azerbaidjanul şi Armenia în regiunea Nagorno Karabah a făcut deja peste 400 de victime. Miniștrii celor două țări s-au întâlnit la Moscova pentru a semna “un acord de încetare a focului, cu începere de la orele 12.00, 10 octombrie 2020, în scopuri umanitare”. Însă, acesta a fost încălcat duminică, 11 octombrie, când șapte explozii au cutremurat oraşul Stepanakert, capitala regiunii Nagorno Karabah.

Sursa: Unica.ro

Citește și: Care este secretul. Cum a ajuns Kim Kardashian să aibă o talie minusculă

loading...

Comments are closed.