Alte știri

La inițiativa președintelui din bugetul de stat au fost alocate 100 de milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

La inițiativa președintelui Igor Dodon, din bugetul de stat au fost alocate 100 de milioane de lei pentru proiectele de reabilitare a străzii Albișoara și a trotuarelor de pe străzile M. Bănulescu-Bodoni și Pușkin din Chișinău, transmite Telegraph.md, cu referire la 24h.md

În cadrul unei întrevederi cu Primarul General, Ion Ceban, șeful statului s-a interesat despre mersul lucrărilor de reparație și l-a asigurat pe edilul-șef de susținerea plenară din partea instituției prezidențiale.

De asemenea, președintele și primarul au trecut în revistă mai multe activități întreprinse de municipalitate în ultima perioadă de timp. Șeful statului a apreciat demontarea și evacuarea panourilor publicitare instalate ilegal, evacuarea automobilelor abandonate pe străzile capitalei, lansarea lucrărilor de curățare a albiei râului Bâc, proiectele din infrastructură și amenajare a spațiilor publice.

Oficialii au discutat și despre acțiunile întreprinse de autoritățile municipale în combaterea și prevenirea infectării populației cu coronavirus.

Citește și: OFICIAL // Cererea de reexaminare a pensiei va putea fi depusă și online

loading...

Comments are closed.