Politic

Locuitorii din comuna Pepeni, Sângerei, au început să PLÂNGĂ când l-au văzut pe Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon și-a enunțat principalele scopuri pe care se va axa în campania electorală din această toamnă, transmite Telegraph.md

Șeful statului a declarat că majoritatea oponenților săi politici au drept crez electoral conceptul de a schimba actuala putere, fără a propune o alternativă.

VIDEO // Viorel Morari este consultatul Maiei Sandu, după ce a fost reținut pentru falsuri în favoarea lui Plahotniuc

„Ei în afară de „Jos!” alte idei nu au, marea majoritate a concurenților electorali, marea majoritate a oponenților mei, și de pe stânga și de pe dreapta, care se consideră de stânga, merg cu mesajul „Împotriva Președintelui Dodon”,  eu cred că este o tactică greșită, pentru că cetățenii așteaptă soluții. Oamenii s-au săturat de „dat jos” pe cineva, oamenii vor să vadă ce propune fiecare concurent electoral, fiecar candidat la funcția de Președinte, ce va face? Nu, iată voi stimați oponenți, dați jos pe Dodon, da’ ce faceți a doua zi? Iar căutați pe cine să mai dați jos?” a afirmat Dodon, în cadrul emisiunii săptămânale „Președintele răspunde”.

Totodată, Igor Dodon a sublliniat că dânsul va merge cu totul alte diferite mesaje decât cele ale opoziției, dânsul spune că cetățenii vor și au nevoie de un președinte responsabil:

„Noi ne axăm cu totul pe alte lucruri. Am lansat deja câteva mesaje importante – că vom face tot posibilul ca țara să aibă în continuare un președinte responsabil, care să fie alături de oameni, oamenii asta așteaptă. Iată ieri când am mers într-o localitate care intră în comuna Pepeni, Romanovca se numește, acolo-s câteva case…oamenii ceia tocmai plângeau când au văzut președintele viu, nu la televizor. Oamenii foarte mult s-au bucurat, chiar important  să vadă președintele în față, să fie președintele alături de ei” a spus Dodon.

Vlad Filat: „Maia Sandu a fost proiectul meu care mai apoi s-a unit cu Igor Dodon”

Avertisment DUR din partea liderului liberal-democrat pentru Maia Sandu: Dacă nu o să înceteze să atragă primarii PLDM în partidul său, atunci Filat va chema primarii PAS „înapoi acasă”

loading...

Comments are closed.