Alte știri

Luat cu ambulanța de la vamă. Cazul unui moldovean care a intrat în țară cu simptome de COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 2 542 traversări. Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova – 1 665 traversări persoane, dintre care 611 treceri la frontiera moldo-română, 650 treceri la frontiera cu Ucraina și 404 treceri a frontierei aeriene, transmite Telegraph.md

Un călător a prezentat stare febrilă, conform procedurilor de operare a fost anunțat Serviciul de urgență 112, care a și preluat persoana pentru verificări medicale.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 2 542 persoane și completate 1 665 fișe epidemiologice individuale. La fel, au fost completate și semnate 1 482 Declarații pe propria răspundere privind obligația achitării primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.

Prin culoarul tranzit al teritoriului Ucrainei și intrarea în țară prin punctul de trecere a frontierei Otaci au ajuns 75 de mijloace de transport, fiind transportați 286 de cetățeni moldoveni care reveneau din Federația Rusă.
În Aeroportul Internațional Chișinău au fost consemnate la intrarea în țară a trei rute charter din Irlanda, Belarus și Italia, fiind înregistrate 404 persoane.

Citește și: ULTIMA ORĂ! Ministrul Pavel Voicu este infectat cu COVID-19

loading...

Comments are closed.