Alte știri

Maia Sandu ar putea să nu mai negocieze susținerea unui candidat unic pentru primul turul al prezidențialelor din toamnă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate ar putea să nu mai negocieze susținerea unui candidat unic pro-european pentru turul I al alegerilor prezidențiale din toamnă, așa cum a fost și în electorala din 2016.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Cel puțin aceasta a dat de înțeles Maia Sandu în timpul unui interviu pentru Radio Europa Libera.

Lidera PAS susține că fiecare partid care intenționează să aibă propriu candidat este în drept să facă acest lucru, iar după turul I se va vedea cine și ce susținere are din partea electoratului de dreapta.

Andrei Năstase a prins la curaj și anunță cine sunt “politicienii contextuali”

Declarația Maiei Sandu este și o replică la alegațiile lui Andrei Năstase despre rezultatele unor sondaje de opinie dubioase. În opinia liderului PPDA, în 2016 s-a manipulat cu un sondaj fabricat în laboratoarele serviciilor secrete străine, iar el a fost impus să cedeze în favoarea Maiei Sandu, deși aceasta era o anonimă și o necunoscută pe scena politică moldovenească. Mai mult, Năstase a acuzat-o pe Maia Sandu că ea se afla la guvernare atunci când el a început să protesteze împotriva sistemului creat și controlat de Vlad Plahotniuc.

Menționăm ca potrivit unui sondaj de opinie, prezentat chiar ieri, aproape fiecare al doilea moldovean cu drept de vot este gata să-l realeagă pe Igor Dodon în funcția de președinte al Republicii Moldova, iar Maia Sandu se află la o distanță considerabilă, dar suficientă să-i asigure întrarea în turul secund.

Aproape 50% din cetățeni sunt gata să-l realeagă pe Igor Dodon în funcția de președinte al Republicii Moldova

loading...

Comments are closed.