Alte știri

Maia Sandu pregătită să se dueleze cu Andrei Năstase la alegerile prezidențiale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat în cadrul emisiunii înProfunzime că ar putea candida la alegerile prezidențiale, chiar dacă va candida și fostul său coleg din blocul ACUM, Andrei Năstase.

Maia Sandu a mai spus că Platforma DA a scăzut în preferințele alegătorilor, dar nu recunoaște veridicitatea rezultatelor ultimului sondaj de opinie, punctând că un sondaj „adevărat” va fi făcut în curând.

Moderatoarea emisiunii, Lorena Bogza, a întrebat-o pe Maia Sandu dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale, în condițiile în care liderul Platformei DA, Andrei Năstase, și-a anunțat practic deja intenția de a candida pentru funcția de președinte al Republicii Moldova.

„Este încă foarte devreme să discutăm despre prezidențiale, dar desigur că PAS este pregătit și de prezidențiale și de alegeri parlamentare anticipate. Noi vom analiza care sunt șansele reale ale fiecăruia, vom vedea ce vor oamenii și ce oferă toți candidații pe centru-dreapta. Va fi mai bine să fie un singur candidat, dar desigur nu va fi o tragedie dacă vom candida ambii. În plus mai există și turul doi.”, a declarat Maia Sandu.

Citește și: VIDEO // Andrei Năstase pune cărțile pe masă: „Blocul ACUM nu mai există”

loading...

Comments are closed.