Politic

Maia Sandu, replică pentru Renato Usatîi: Acest personaj este prost informat și prost intenționat

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce Renato Usatîi a declarat ieri în cadrul emisiunii „Politica” că Maia Sandu a avut a întrevedere comună cu Vlad Plahotniuc și un cetățean american, lidera PAS a venit astăzi cu o replică pe pagina ei oficială de facebook.

În mesaj, Maia Sandu a scris că Usatîi nu este o sursă credibilă, este prost informat, prost intenționat și încearcă în mod jalnic să obțină un pic de atenție mediatică prin invenții.

„Nu am ce discuta, nu m-am văzut și nu m-aș vedea cu Plahotniuc – asta le-am spus reprezentanților familiei social-democrate din Parlamentul European când mi-au propus o întâlnire cu PD-ul cu câteva luni în urmă.

Usatîi nu este o sursă credibilă, este prost informat, prost intenționat și încearcă în mod jalnic să obțină un pic de atenție mediatică prin invenții.
Nu negociem cu oligarhii care distrug o țară întreagă. PD-ului îi sugerăm să nu mai cerșească poze cu noi pentru a ne discredita și să se apuce de lucruri serioase și urgente, iar dacă nu este în stare – să plece de la guvernare.”, se spune în mesajul Maiei Sandu.

Amintim că anterior, în primăvara anului 2016, lidera PAS, Maia Sandu, a stat la masă cu alți politicieni despre care spune astăzi că sunt oligarhi, inclusiv Renato Usatîi și Igor Dodon. Se întâmpla în incinta Ambasadei SUA de la Chișinău, în perioada când împreună cu Andrei Năstase, Igor Dodon și Renato Usatîi, Maia Sandu organiza în centrul Chișinăului proteste anti guvernamentale.
Maia Sandu cina cu Dodon, Maia Sandu s-a vazut cu Plahotniuc, PDM si PAS, bloc electoral comun PAS si Platforma DA, Maia Sandu si Renato Usatii

loading...

Comments are closed.