Editoriale

Maia Sandu se vrea în locul Vioricăi Vasilica Dăncilă? Nu m-am așteptat că va lua lecții de la cea mai ”proastă” politiciană din România

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu doar câteva zile înainte de turul I al alegerilor prezidențiale din țara noastră, Maia Sandu a organizat o dezbatere publică cu Igor Dodon, iar scena a fost amenajată în interiorul unei companii din grupul controlat de afaceristul Alexandru Machedon, ultimul fiind fostul sponsor principal și șeful de campanie al lui Andrei Năstase în electorala pentru alegerile locale generale din 2018.

Maia Sandu a distrus Blocul ACUM și are o încăpăținare pionerească ”Doar eu”, susține un fruntaș al PPDA

Pentru confruntarea cu Dodon, echipa Maiei Sandu a instalat și două tribune de culoare albă, dar și inscripțiile necesare.

Totuși, urmărind cum a fost organizată această dezbatere, înțelegându-i și scopul de ”circ în tramvai”, mi-am amintit și despre circul anunțată de Viorica Vasilica Dăncilă, candidata Partidului Social Democrat din România împotriva lui Klaus Iohannis, în toamna anului 2019. Imaginea de mai jos spune totul și nu mai necesită comentarii.

În noiembrie 2019, la acea dezbatere-piesă de teatru, Dăncilă i-a adus lui Iohannis mai multe daruri, printre care un Tricolor, Constituția și o Biblie. La final, fiind lăsată fără atenție pe scena amplasată chiar în incinta Parlamentului de la București, Dăncilă a spus că ”Iohannis este absent de la dezbatere aşa cum a fost absent în cei cinci ani de mandat”, apoi a plecat cu buza umflată.

După exemplul Vioricăi Vasilica Dăncilă, Maia Sandu a procedat astăzi exact așa și a avut același ”succes”:

Apropo, Dăncilă este considerată cea mai proastă politiciană din România, chiar ea a spus că s-a lucrat foarte mult pentru a se demonstra acest adevăr, iar eu nu m-am așteptat că Maia Sandu va lua lecții de la ea.

Autor: Corneliu Gandrabur, gandrabur.md

loading...

Comments are closed.