Politic

Marina Tauber: ”Colegii mei plătesc nu pentru niște pretinse ilegalități, ci pentru că sunt alături de Ilan Șor”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Reprezentanții puterii, în special Maia Sandu, fac presiune asupra colegilor din Partidul „ȘOR” nu pentru niște pretinse ilegalități, care ar fi fost comise acum șapte ani, ci pentru că sunt alături de Ilan Șor, care luptă deschis pentru demontarea actualului regim. Declarații în acest sens au fost făcute de deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, la emisiunea „ГЛАВНОЕ” de la TVC21.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Parlamentarul Marina Tauber a reiterat că show-ul cu reținerea reprezentanților din conducerea Partidului „ȘOR” a avut drept scop, în primul rând, de a deturna atenția publicului de la scumpirile fără precedent care s-au produs exact în același timp, inclusiv scumpirea pâinii. În plus, susține Tauber, colegii săi plătesc acum pentru că sunt alături de Ilan Șor, care luptă deschis și eficient pentru demontarea acestui regim.

„S-a scumpit pâinea și în mod obligatoriu trebuia să aresteze pe cineva, ca să distragă atenția de la scumpirile și crizele care se adâncesc. Puterea, în special Maia Sandu, fac presiune asupra noastră. Și dl Vitiuc, și dna Ivanov, și dl Sîrbu ocupă funcții importante în cadrul Partidului „ȘOR” și înțelegem foarte bine că ratingul formațiunii noastre, care este în creștere, îi neliniștește foarte tare pe reprezentanții partidului de la putere. Se vede că aceste dosare sunt cusute cu ață albă. Sunt mulți deputați care au aderat la alte partide, dar au fost reținuți doar cei care sunt acum în cadrul formațiunii lui Ilan Șor”, a precizat Marina Tauber.

De asemenea, deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, s-a arătat convinsă că dreptatea va triumfa, deoarece colegii săi sunt nevinovați.

„Colegii mei sunt nevinovați. În același timp, cred că presiunea politică, jocurile politice nu vor prevala în fața vieții, sănătății și libertății oamenilor. Tare sper că aceasta este o greșeală care va fi reparată. Vorbesc din proprie experiență. Nu trebuie să depășești limitele, deoarece efectul bumerangului funcționează. Toți au familii, copii, oameni dragi care suferă. Dacă acești oameni ar fi fost vinovați, trebuia să li se demonstreze vinovăția în 2015, 2016, nu în 2021. Eu încă mai sper că în justiția noastră sunt oameni care respectă legea”, a mai spus Marina Tauber.

În context, Marina Tauber a menționat că singura soluție pentru a rezolva problemele din țară este demiterea Guvernului și organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

„Noi am elaborat proiectul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului, dar și un șir de alte măsuri. Am solicitat sprijinul colegilor din opoziție. Nu-mi pot explica de ce colegii noștri din BECS nu semnează pentru depunerea moțiunii de cenzură. Fracțiunea Partidului „ȘOR” are șase deputați în Parlament, care au făcut tot ce au putut. Cel mai probabil, celorlalți parlamentari le convine situația din țară sau au cu totul altă misiune decât cea de a le reprezenta interesele oamenilor, care i-au delegat în legislativ”, a conchis Marina Tauber.

loading...

Comments are closed.