Social

Mesajul adresat de premier colaboratorilor Serviciului de Informaţii şi Securitate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi se împlinesc 29 de ani de la înființarea Serviciului de Informaţii şi Securitate și, totodată, astăzi este celebrată Ziua profesională a colaboratorilor SIS. Cu această ocazie, premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, a venit cu un mesaj de felicitare.

Din numele Guvernului Republicii Moldova, Vă felicit cu ocazia zilei profesionale și exprim mulțumiri tuturor pentru activitatea pe care o desfășurați. Vă doresc tuturor sănătate, succese și noi realizări în beneficiul statului și al cetățemilor.

Apreciem munca și dedicația de care dați dovadă pentru protejarea Patriei noastre împotriva amenințărilor externe și interne, combaterea terorismului și a extremismului, combaterea criminalității organizate și a corupției. Cooperarea internațională cu partenerii de încredere contribuie la modernizarea Serviciului și la realizarea cu succes a acestor obiective, dar și la preluarea celor mai bune practici în domeniu.

Guvernul Republicii Moldova susține inițiativele de perfecționare a activității Serviciului de Informații și Securitate pentru a anticipa eventualele destabilizări și riscuri la adresa statului.

Stimați ofițeri,

Cu ocazia celei de-a 29-a aniversare de la crearea serviciului special, sărbătorim alături de cei care servesc cu fidelitate și onestitate Republica Moldova. Aducem astăzi un omagiu și veteranilor care au activat în organele Securităţii și au apărat independența și integritatea teritorială a țării. Efortul Dvs. se remarcă prin calități deosebite și speciale, prin competență și curaj, prin dăruire și devotament.

Citește și: Conferința științifico-practică națională la SIS: „Mandatul de securitate: probleme actuale de interpretare, legislaţie şi practică”

loading...

Comments are closed.