Alte știri

Mesajul disperat al doctorilor de la un spital din capitală: „Ne adresăm părinților și tuturor cetățenilor! Ne sufocăm!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Medicii de la Spitalul Clinic Municipal de Copii Valentin Ignatenco au adresat astăzi un mesaj emoționant către cetățeni, după trei zile consecutive în care autoritățile anunță zilnic cifre alarmante privind îmbolnăvirile cu noul coronavirus.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Ne adresăm părinților și tuturor cetățenilor! Ca și alți colegi ai noștri din alte spitale, care luptă pentru viața și sănătatea Dvs și a copiilor Dvs – NE SUFOCĂM! Ne sufocăm în costumele de protecție pe această vreme, și ne sufocăm de disperare în speranța că cetățenii vor lua situația epidemică în serios! Lucrăm zi și noapte, ne limităm în alte activități și deplasări – doar ca să asigurăm securitatea și sănătatea pacienților în spitalele noastre!”, se arată în mesajul angajaților spitalului.

Aceștia îi îndeamnă pe cetățeni să demonstreze solidaritate în limita posibilităților și să nu facă deplasări și contacte inutile în societate. „Nu ne lăsați să ne disperăm în munca noastră zilnică!”, au spus aceștia.

Citește și: Razii de combatere a braconajului piscicol în raionul Ștefan Vodă

loading...

Comments are closed.