Alte știri

Mesajul Nataliei Gordienko după finala Eurovision: „Un vis împlinit!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Interpreta Natalia Gordienko, care a reprezentat Republica Moldova în acest an la Eurovision Song Contest 2021 a împărtășit primele emoții și impresie despre participarea sa la acest concurs. Aceasta a mulțumit fanilor pentru susținerea acordată, informează Agora.md

„Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au votat pentru mine! Am simțit cu fiecare părticică a corpului meu energia voastră pozitivă!

Foarte curând voi ajunge acasă și primul lucru pe care îmi doresc să-l fac e să-l îmbrățișez pe băiețelul meu scump. Am obosit mult, dar niciodată nu voi uita această perioadă minunată din viața mea! Cu toate acestea, nu a fost deloc ușor, luând în considerare atmosfera tensionată din cauza normelor stricte anti-Covid. Eurovision 2021 este simbolul sărbătorii care a renăscut!

Am depășit orice bariere ca să fim parte din acest spectacol și să reprezentăm Moldova cu multă mândrie. Vă spun sincer – am reușit! Vă iubesc!”, a scris interpreta pe pagina sa de Facebook.

Italia a devenit câștigătoarea concursului Eurovision Song Contest 2021, locul doi fiind ocupat de Franța iar cel de-al treilea de Elveția. Republica Moldova s-a clasat pe locul 13. Într-un moment rar întâlnit, Marea Britanie a ajuns pe ultima poziție, obținând zero puncte atât din partea juriului cât și din partea publicului.

Citește și: Astăzi se împlinesc 30 de ani de la constituirea primului Parlament al Republicii Moldova

loading...

Comments are closed.