Alte știri

Ministerul Economiei propune setarea unor măsuri economice axate pe trei obiective, pentru depășirea efectelor negative ale pandemiei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un grup de lucru pentru elaborarea planului de măsuri economice pentru perioada 2020-2021, organizat la Ministerul Economiei și Infrastructurii, a inițiat procesul de elaborare a unui Program pentru depășirea efectelor negative ale pandemiei și creșterii rezilienței economice, transmite Telegraph.md, cu referire la Radio Chișinău

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, se propune setarea unor măsuri economice axate pe trei obiective: limitarea impactului socio-economic al COVID-19. recuperare economică, tranziția către o economie mai rezilientă, adaptare economică. În perioada următoare vor fi organizate consultări sectoriale, pentru identificarea acțiunilor pe obiective cu stabilirea unor indicatori de rezultat.

Elaborarea documentului va fi realizată cu suportul proiectului „Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), finanțat de Guvernului Germaniei și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare.

Citește și: Chicu, despre activitatea piscinelor: „Cheltuim bani publici, dar sunt sigur că nu ar fi necesar dacă am fi mai responsabili”

loading...

Comments are closed.