Social

Ministru copy-paste? Andrei Năstase semnează ordine semnate anterior de Alexandru Jizdan

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi portalul de știri unimedia a publicat un articol intitulat „Andrei Năstase a dat ordin polițiștilor să nu mai oprească șoferii fără motiv”. Regulă care exista și în perioada mandatului fostului ministru la MAI, Alexandru Jizdan. Acea decizie a stârnit reacții pozitive în rândul cetățenilor și probabil Andrei Năstase a dorit să repete acel succes, făcând această declarație.

În luna noiembrie a anului 2017, fostul ministru al Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan a anunțat că inspectorii de patrulare nu vor mai opri participanții la trafic fără motive. Acea inițiativă din partea MAI a venit după o declarație a fostului președinte al PDM, Vlad Plahotniuc, care a spus că această problemă este una mare pentru șoferi, iar oprirea nemotivată este una incorectă.

Astăzi, din lipsa de realizări, Andrei Năstase încearcă să mai amintească cetățenilor că este ministru și declară că… șoferii nu vor mai fi opriți nemotivat de inspectorii de patrulare.

De menționat că și anterior, ministrul Năstase și-a asumat laurii lui Jizdan. Acum câteva zile, pe site-ul MAI a fost publicat un comunicat de presă, în care era lăudată o operațiune SPIA a MAI, care a avut loc la data de 25 martie, moment când MAI-ul era subordonat guvernului Filip.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.