Politic

Năstase: PAS vrea să monopolizeze toată dreapta, puterea prezidențială, parlamentară, guvernamentală, mitropolia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vasile Năstase a oferit în cadrului emisiunii “Politica” de la TV8, detalii din culisele negocierilor politice. Deputatul PPDA a explicat și de ce Platforma DA a venit cu oferta către președintele țării, ca să-l înainteze la funcția de Premier pe Andrei Năstase.

Ținând cont de faptul că noi cu doamna Maia Sandu și cu domnul Igor Grosu încă din 2015 am susținut un singur candidat la funcția de președinte, noi am fost în stradă, ei au venit mai târziu, dar oricum, am fost împreună și am luptat împotriva regimului. Noi am crezut că cel puțin pentru a înainta prima dată candidatura doamnei Gavriliță sau altcuiva, să aibă loc niște discuții informale și cu noi. Nu s-a întâmplat acest lucru. Am venit cu o propunere foarte tranșantă, de alternativă, dar iată că, cu noi nu se socoate nimeni din foștii parteneri. Acest lucru este deranjant”, a declarat Vasile Năstase.

Deputatul o acuză pe Maia Sandu și PAS că vor să preia toată puterea în stat.

Noi înțelegem că PAS-ul, la ora actuală, vrea să monopolizeze toată dreapta, vrea să monopolizeze puterea prezidențială, parlamentară, guvernamentală, mitropolia și alte instituții, Procuratura poate, nu știu ce au ei în gând, dar fără ca să țină cont și de partenerii care au fost împreună cu ei”, a precizat politicianul.

Năstase a recunoscut că în general există o relație foarte rece între Platforma DA și PAS și este timpul ca aceste lucruri să fie spuse, astfel încât cetățenii să le vadă și să le înțeleagă.

sursa video: Radar Politic

sursa: Primul.md

Citește și: FOTO // Mesajul postat de Durleșteanu, candidata înaintată de PSRM la funcția de prim-ministră

loading...

Comments are closed.