Nici un cetățean din cei veniți în Moldova în ultimele 24 de ore nu a prezentat simptome ale COVID-19

În ultimele 24 de ore, în Republica Moldova, au intrat 2 097 de persoane, cel mai tranzitat punct de trecere a frontierei fiind PTF Leușeni.

Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției COVID-19. În toate punctele de trecere a frontierei au fost supuse screeningului 2 901 persoane și completate 2 097 de fișe epidemiologice individuale. La fel, au fost completate și semnate 1 173 de Declarații pe propria răspundere privind obligația achitării în termen de 72 de ore a primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.

Prin culoarul tranzit al teritoriului Ucrainei și intrarea în țară prin punctele de trecere Otaci și Criva, s-au înregistrat 202 cetățeni moldoveni, repatriați din Federația Rusă și Polonia.

În Aeroportul Internațional Chișinău a fost consemnată la intrarea în țară a unei rute charter din Franța, fiind înregistrați 222 de pasageri moldoveni.

Citește și: Polița de asigurare medicală ar putea să nu mai fie obligatorie înainte de îmbarcare în avion: Care va fi noua procedură

 

Total
0
Shares
Total
0
Share