Alte știri

Nicolae Pascaru: „Ce s-a întâmplat astăzi în fața Parlamentului este în responsabilitatea directă a deputaților Blocului ACUM”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ceea ce s-a întîmplat astăzi în fața Parlamentului este în responsabilitatea directă a deputaților Blocului ACUM. Anume ei au regizat această acțiune de prost gust și deranjantă nu pentru deputați, ci în primul rînd pentru polițiști și funcționarii din Parlament, de această părere este deputatul socialist, Nicolae Pascaru, transmite Telegraph.md

„Din cele văzute, au fost peste 30 de tractoare, foarte scumpe, apropo și nu mai mult de 100 de oameni, preț de cîteva ore au perturbat activitatea secretariatului Parlamentului dar și au adus pagube materiale instituției parlamentare.

Vreau să remarc însă că acești agricultori care inclusiv acum perturbează activitatea a sute de angajați ai Parlamentului, nu reprezintă toată ramura agricolă, ci sunt un grup de influență deghizat de către unii actori politici (familia acestui personaj cred că nu trebuie menționată).

Anul acesta fermierii au avut parte de cea mai mare susținere din partea Guvernului din toată istoria modernă a Moldovei, peste 1,4 mlrd lei. Mulți oameni nici nu înțeleg, care este scopul protestului?

Deputații ACUM cer demisia Guvernului. N-o cereți, veniți cu inițiativa de a numi un guvern nou, asumați-vă guvernarea, arătați oamenilor ce puteți… dați voi mai mult agricultorilor!

Rezultatul acțiunilor de azi a unui mic grup de agricultori a ajutat să facem unele concluzii:
– Opoziția de Harward poate face doar show, nu și guverna țara.
– Agricultorii de afară sunt de buzunar, și nu reprezintă întreaga ramură agricolă, ci interesele unui partid aflat în liberă cădere politică.
– Poliția trebuie să fie mai dură în asigurarea respectării legii.

În rest, avem de muncit. Noi astăzi propunem celor ce au organizat claxonarea din fața Parlamentului să voteze împreună cu noi anularea „Legii miliardului”, ceea ce doar în 2021 le va permite acordarea suplimentară a peste 600 milioane de lei. Așteptăm consecvență de la ei…
Chiar de sunt buni la show-uri și invers la fapte bune pentru țară, noi mergem înainte… Împreună vom reuși!”, a scris Nicolae Pascaru, într-o postare pe Facebook.

Soluția PSRM: Agricultorii ar putea primi 600 MILIOANE lei adăugător

 

loading...

Comments are closed.