Politică

Noi detalii privind răpirea lui Ceaus. Pavel Voicu susține că deține mai multe probe

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Afacerilor Interne în exercițiu, Pavel Voicu, declară că organele de urmărire penală, poliția și Procuratura au avansat mult în cercetarea cazului răpirii judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus, precizând că, la momentul actual, există mai multe probe, informează TV8.md

Organele de urmărire penală, poliția în special și Procuratura, au avansat foarte mult în cercetarea cazului răpirii persoanei căutate Ceaus din Ucraina. Sunt probe, dar pe marginea concretă la ce urmează trebuie să se expună procurorul care este conducătorul urmăririi penale”, spune Pavel Voicu.

Voicu a mai adăugat că a participat astăzi la ședința Comisiei parlamentare care investighează cazul răpirii magistratului. „Tocmai am ieșit de la comisia parlamentară pe acest subiect, iar pentru membrii care au acces la lucrul secret le-am furnizat informația în competența care pot să le o furnizez”, a mai menționează ministrul de Interne.

Însă acesta nu a oferit mai multe detalii despre probele pe care le deține.

Amintim că judecătorul ucrainean Mikola Ceaus a fost răpit chiar în centrul Chișinăului pe data de 3 aprilie. Peste două zile, șefa statului a făcut un apel către toate instituțiile statului să întreprindă măsuri urgente pentru clarificarea situației.

Citește și: Deputatul Sergiu Sîrbu a fost din nou alungat de la ședința Consiliului Suprem de Securitate

loading...

Comments are closed.