Alte știri

O instituție de stat și-a suspendat activitatea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova informează că, începând cu data de 6 august curent, activitatea instituției va fi suspendată în legătură cu faptul că unii angajați ai Centrului au fost testați pozitiv cu noul tip de coronavirus, reluarea activității fiind determinată de evoluția situației epidemiologice din cadrul Autorității Naționale de Protecție a Datelor cu Caracter Personal.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

FOTO // Cum arată primul avion al celei mai noi companii avia din Moldova: Miercuri a ieșit din vopsitorie

Angajaților care au avut contact direct cu persoanele testate pozitiv, li s-a recomandat să se autoizoleze la domiciliu și să ia legătura cu medicul de familie.

Astfel, corespondența va fi recepționată doar în format electronic (prin poșta electronică cu aplicarea semnăturii electronice), iar legătura cu publicul se va axa preferențial pe utilizarea tehnologiilor de comunicații electronice, la datele de contact afișate pe pagina web și la sediul instituției. În cazul eventualelor situații de urgență pot fi contactate subdiviziunile responsabile ale CNPDCP, după cum urmează:

Direcția juridică – 079521830;

Direcția generală supraveghere și conformitate – 079677786;

Direcția prevenire, supraveghere și evidență (înregistrarea în calitate de operator de date) – 079677795;

Serviciul documentare și arhivare – 079677792.

CNPDCP informează despre preschimbarea/amânarea, din oficiu, a termenilor (data) acțiunilor procesuale, prestabilite începând cu data de 6 august 2020, pe marginea cazurilor gestionate de angajații CNPDCP în baza Legii privind protecția datelor cu caracter personal și Codului contravențional (citarea persoanelor). În context, părțile și alți participanți se vor înștiința suplimentar despre noul termen (data) de realizare a măsurilor procesuale în cadrul cazurilor gestionate de angajații CNPDCP.

Țîrdea: CC rămâne a fi principalul instrument al oligarhilor

loading...

Comments are closed.