Alte știri

O observație l-ar fi putut costa viața. Un bărbat, împușcat și agresat după ce le-a spus unor indivizi să nu vorbească necenzurat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 52 de ani a fost agresat și împușcat după ce le-a făcut observație unor tineri care vorbeau necenzurat. Cei doi erau în stare de ebrietate, transmite Telegraph.md, cu referire la Zugo.md

Cazul a avut loc pe 9 octombrie pe strada Albișoara din capitală. Victima făcea cumpărături în timp ce a observat indivizii. La observațiile făcute de a vorbi mai încet și fără cuvinte licențioase, indivizii i-ar aplicat bărbatului mai multe lovituri în regiunea capului și a corpului. Totodată, unul dintre presupușii agresori ar fi scos o armă pneumatică și ar fi tras în direcția victimei.

După cele întâmplate, suspecții au părăsit locul comiterii infracțiunii. Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru a-i fi acordate îngrijirile necesare.

Ulterior, oamenii legii au stabilit identitate suspecților. Aceștia s-au dovedit a fi doi frați de 24 și 36 de ani, originari dintr-o localitate din raionul Dondușeni. Ei au fost reținuți și plasați în arest pentru 30 de zile.

În cadrul audierilor, bărbații au recunoscut fapta. Actualmente ei sunt cercetați penal pentru huliganism agravat, iar dacă le va fi demonstrată vina, riscă până la șapte ani de închisoare.

Astăzi demarează lucrările de demolare a clădirii avariate de la Otaci

loading...

Comments are closed.