Alte știri

O porțiune de trotuar de pe strada Calea Ieșilor intră în reparație

Pinterest LinkedIn Tumblr

Porțiunea de trotuar din strada Calea Ieşilor, pe tronsonul str. Ion Creangă – intrarea principală din Parcul ,,Alunelul”, va fi reabilitată. Astfel, modernizarea obiectivului presupune schimbarea asfaltului degradat cu dale de beton, amenajarea parcărilor și a pistei pentru bicicliști, pe o lungime de 500 metri de trotuar.

Primarul general, Ion Ceban, a menționat. în cadrul inspecției pe teren. că lucrările de modernizare a trotuarului vor începe astăzi și a solicitat preturii sectorului Buiucani să monitorizeze calitatea și termenele de execuție a proiectului. Edilul a reiterat și despre necesitatea aplicării prevederilor noului regulament de desfășurare a activității de comerț, astfel ca zona din preajma trotuarului aflat în proces de reabilitare, să fie eliberată de punctele de comerț ambulant amplasate haotic.

În cadrul proiectului vor fi pavate celor două zone pietonale ale trotuarului, amenajate 2 parcări pentru biciclete și instalat mobilierului urban (bănci și coșuri de gunoi). Totodată, de-a lungul străzii vor fi amenajate parcări publice pentru automobile.

Citește și: Pe străzile capitalei au apărut stații noi de așteptare a transportului public

loading...

Comments are closed.