Alte știri

O prințesă saudită a fost internată la spital în stare de șoc după ce a rămas fără 35 de genți Hermes și un ceas Cartier

Pinterest LinkedIn Tumblr

Hoții au spart casa din Paris a unei prințese saudite, furând bunuri în valoare de 600.000 de euro. Printre obiectele dispărute se numără 35 de genți Hermes, cu valori între 10.000 și 30.000 de euro, un ceas Cartier, bijuterii și blănuri, scrie The Guardian. După ce a descoperit furtul, prințesa a fost internată la spital în stare de șoc.

Prințesa saudită, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, nu mai intrase în apartament din luna august, când a plecat în vacanță în sudul Franței. Ea a descoperit furtul când s-a întors acasă și a suferit un șoc, trebuind să fie internată în spital.

Hoțul (sau hoții) au intrat în apartamentul situat într-o zonă de lux a Parisului fără să forțeze vreo ușă sau fereastră. Prada a constat în peste 30 de genți de lux Hermes, fiecare valorând între 10.000 și 30.000 de euro, un ceas Cartier de 8.000 de euro, blănuri și bijuterii.

Poliția are un suspect, o cunoștință a prințesei, care a locuit în apartament începând din august. O dublură a cheilor de la apartament lipsește.

„Amicul s-a oferit de mai multe ori să vândă pe Ebay bunurile de lux ale prințesei, dar ea a refuzat”, a declarat o sursă din poliție pentru Le Parisien.

Sursa: DIGI24

Citește și: Britney Spears îşi asigură fanii că se simte bine, pe fondul unor preocupări legate de sănătatea sa mintală

loading...

Comments are closed.