Alte știri

OFICIAL // Șeful Aparatului Maiei Sandu se va ocupa de campania electorală a PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Secretarul general al Președinției, Andrei Spînu, a anunțat printr-o postare pe Facebook că a degrevat din funcție, începând cu ziua de astăzi, 4 mai. Acesta și-a motivat decizia prin faptul că se va lansa în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate alături de Partidul Acțiune și Solidaritate, scrie replicamedia.md

„Începând de azi, am degrevat (concediu neplătit) din funcția de Secretar General al Aparatului Președintelui. În perioada următoare, alături de colegii de la PAS, vom organiza o campanie electorală care să aducă cât mai mulți oameni onești în Parlament. Cetățenii Republicii Moldova merită o țară guvernată bine, pentru oameni. Vom munci pentru a câștiga încrederea cetățenilor. Vă așteptăm alături”, a scris Spînu pe rețelele de socializare.

Alegerile parlamentare anticipate vor avea loc pe data de 11 iulie curent. Un decret în acest sens a fost semnat de șefa statului, Maia Sandu, care a dizolvat Parlamentul pe data de 28 aprilie curent. Decretul a fost publicat în Monitorul Oficial.

loading...

Comments are closed.