Alte știri

Operațiunea „MAC 2020” continuă: 30 de ari cu plante de cânepă au fost descoperiți de către polițiști la Varnița

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat, în vârstă de 65 de ani, locuitor al satului Varnița, raionul Anenii Noi este documentat de către oamenii legii, fiind suspectat de cultivare și creștere a drogurilor, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În rezultatul acțiunilor de investigație, angajații Inspectoratului de Poliție Bender, în comun cu ofițerii Direcției Investigații „Centru” din cadrul INI al Inspectoratului General al Poliției, au depistat la 5 iunie, pe teritoriul satului Varnița, un lot de teren cu suprafața de 30 de ari plantați cu cânepă.

Plantele au fost smulse și ridicate, o parte fiind transmise pentru efectuarea expertizei. Acestea ulterior vor fi nimicite prin ardere.

Poliţia atenţionează că, în vizor rămân categoriile de cetăţeni, care produc, comercializează, livrează sau importă substanţe narcotice şi psihotrope. 

Inspectoratul General al Poliției amintește că de la 1 iunie, pe întreg teritoriul țării, se desfășoară operațiunea specială ,,MAC 2020,, care are drept scop combaterea traficului ilicit de droguri de origine vegetală, depistarea şi nimicirea plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificarea persoanelor care le cultivă.

Citește și: VIDEO // Două hectare de cânepă, depistate de poliție la Căușeni. Un bărbat este cercetat penal

loading...

Comments are closed.