Alte știri

OPINIE: Maia Sandu era într-o cârdășie cu Șor și Candu, pentru formarea unu Guvern care să o propulseze pe urmă la Președinție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lidera PAS, Maia Sandu, a inițiat negocieri cu grupul Pro Moldova, controlat de oligarhul Vlad Plahotniuc, dar și cu Partidul ȘOR, pentru a prelua funcția de șef al Guvernului și a o folosi drept trambulină pentru scrutinul prezidențial din această toamnă.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Declarația aparține liderului Mișcării Populare “Antimafie”, Sergiu Mocanu, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni online.

“Maia Sandu era într-o cârdășie cu Șor și Candu pentru formarea unui Guvern care să o propulseze pe urmă la președinție”, a declarant Sergiu Mocanu.

Politicianul o acuză pe Maia Sandu că operează cu clișee marxist-leniniste, care au venit pe filiera unor organizații neguvernamentale și că nu a făcut nimic în perioada în care a deținut funcția de prim-ministru.

“Ce ai făcut tu în cinci luni de zile? Nimic! Ai făcut o lege anticonstituțională și ți-ai asumat responsabilitatea pe alte legi anticonstituținale. Datorită presei afiliate, ai reușit să ieși curățică, pe ușa din spate, dintr-o paradigmă periculoasă”, a mai spus Mocanu.

Citește și: Pavel Filip: „Scopul care se urmărește astăzi în Legislativ este de a distruge majoritatea parlamentară și de a institui haosul”

loading...

Comments are closed.