Editoriale

OPINIE // Mariana Rață și-a jertfit profesionalismul jurnalistic de dragul relațiilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalista TV8, Mariana Rață a demarat o întreagă campanie de mediatizare a situației cu concedierea șefului Spitalului Clinic Republican.

Deci pe site-ul TV8, se publică știri, Cutia Neagră invită pe însuși Anatolie Ciubotaru. Desigur că dânsul s-a arătat un profesionist. Doar că în decembrie 2019, ex-ministrul Sănătății Ala Nemerenco, în cadrul aceleiași emisiuni spunea despre Ciubotaru că este corupt, omul lui Plahotniuc și omul care răspândește cumătrismul în instituție.

Cel mai interesant e că fiica lui Anatolie Ciubotaru – Cristina Țărnă este o prietenă apropiată de-a Marianei Rață – sentimentele au învins și Mariana a decis s-o ajute pe Cristina.

Din păcate, 2020 a devenit anul sfârșitului jurnalismului moldovenesc, pentru că Mariana Rață rămănea una din puținii care mai creau un content cât de cât bun, dar iată că s-a găsit și punctul ei slab. Și de dragul relațiilor, a fost sacrificat profesionalismul jurnalistic.

Citește și: Nicolae Negru despre eșecul dreptei la alegerile parlamentare noi de la Hâncești: O corabie cu mulți căpitani riscă să naufragieze

loading...

Comments are closed.