Alte știri

OT PSRM Hâncești cere retragerea mandatului lui Gațcan: „Donați milionul de dolari, lăsați mandatul și dispăreți din politică”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Organizația teritorială Hâncești a PSRM cere lui Ștefan Gașcan, depunerea imediată a mandatului de parlamentar, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

OT PSRM Hâncești afirmă că plecarea lui Gațcan la PRO MOLDOVA este trădare și nerespectarea muncii a organizației teritoriale.

Totodată organizația teritorială cere ca Gațcan să-și doneze suma primită pentru aderare la PRO MOLDOVA, în scopul caritabil de luptă cu COVID-19.

„Organizația teritorială Hîncești a PSRM, sutele de cetățeni, activiști socialiști, care au muncit pe frig și prin glod, ca să-l facă deputat pe Ștefan Gațcan cer depunerea IMEDIATĂ a mandatului de parlamentar. Noi am muncit pentru ca să fiți aleși în Parlament și să ne reprezentați cu demnitate, nu să ne trădați, să ne vindeți ca Iuda pe 30 de arginți. Veniți în fața sutelor de socialiști din Hîncești, în fața miilor de oameni care v-au dat votul în martie, să le priviți în ochi și să le explicați de ce i-ați trădat! Vă place banul? Donați milionul de dolari pe care l-ați primit din miliardul furat pentru tratarea bolnavilor de COVID-19! Lăsați mandatul și dispăreți din politică, poate așa veți reuși să vă salvați parțial onoarea profesională de medic. Că cea de politician ați îngropat-o adânc și definitiv. Vă așteptăm la Hîncești să vă spunem mai multe… Ori vom veni noi la Chișinău să vă zicem.” se menționează în postarea organizației.

Citește și: VIDEO // Deputat democrat, despre traseismul lui Gațcan: „Nu a rezistat tentației și ofertelor grase”

loading...

Comments are closed.