Politic

”Pâine nu-i, în schimb, avem circ”. PDM condamnă atacurile împotriva lui Serghei Răilean

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Democrat din Moldova condamnă atacurile autorităţilor împotriva vicepreşedintelui PDM Sergiu Răilean, informează Telegraph.md

”Considerăm aceste acţiuni drept abuzive şi nefondate. PDM este convins că show-urile organizate de noua guvernare cu percheziţii şi intimidări au ca scop deturnarea agendei publice şi distragerea atenţiei populaţiei de la adevăratele probleme ale oamenilor: dublarea tarifului la gaz şi creşterea continuă a preţurilor la majoritatea produselor, precum şi ineficienţa gestionarii crizei pandemice. Aceste acţiuni disproporţionate demonstrează că din păcate cu pâinea stăm prost , iar cu circul , dimpotrivă, foarte bine. Considerăm periculoase aceste derapaje antidemocratice, ieşite din neputinţa noii puteri de a-i pedepsi pe cei care au prejudiciat cu adevărat bugetul de stat si s-au pricopsit cu averi ilicite fabuloase, fugind din ţară. În schimb, guvernarea vrea sânge de la cei care au muncit şi nu s-au eschivat niciodată de la justiţie.

PDM este sigur că dl Sergiu Railean îşi va demonstra nevinovăţia, confirmând prin aceasta că acţiunile împotriva sa sunt de natură strictamente politică”, a transmis PDM.

loading...

Comments are closed.