Alte știri

Partidul Legii și Dreptății a depus dosarul la CEC, pentru a se înregistra în cursa electorală. Cine sunt primii zece candidați de pe listă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Legii și Dreptății a depus actele necesare la Comisia Electorală, pentru a se înregistra în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie. Actele au fost depuse astăzi de liderul formațiunii, Nicolae Alexei, unii membri ai echipei și Mariana Durleșteanu, care se va regăsi pe lista electorală a partidului politic, informează TV8

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Partidul Legii și Dreptății a depus la CEC setul de documente care urmează să fie înregistrat timp de șapte zile. Am prezentat și o listă de candidați. Este o listă de persoane oneste, profesioniste și integre, printre aceste persoane se regăsește și Mariana Durleșteanu. Suntem bucuroși că am convins-o să revină acasă”, a declarat liderul partidului.

Verificarea documentelor depuse urmează să fie realizată în decursul a șapte zile, după care CEC va decide înregistrarea sau neînregistrarea listei de candidați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Până în prezent, CEC a înregistrat nouă concurenți electorali, iar 6 dosare se află în examinare. Termenul limită pentru depunerea actelor este 11 iunie curent.

Cei nouă concurenți electorali înscriși oficial în cursă sunt – blocul Comuniștilor și Socialiștilor, Partidul PACE, Partidul Politic „Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic”, blocul „Renato Usatîi”, PAS, Partidul „Șor”, Partidul Politic Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa-Надежда”, PDM și Platforma Demnitate și Adevăr.

Primii zece de pe lista PLD:
1. Mariana Durleșteanu;
2. Nicolae Alexei;
3. Alexei Busuioc;
4. Viorica Pruteanu;
5. Samoila Stan;
6. Constantin (Alin) Lupu;
7. Nadejda Lisac;
8. Veaceslav Bulai;
9. Dumitru Florea;
10. Nelli Bocovan.

Citește și: Asociația Judecătorilor, despre revocarea președintelui CA: „Încetarea anticipată a mandatului lui Clima este ilegală și abuzivă”

loading...

Comments are closed.