Alte știri

PDM condamnă mituirea deputaților care au trecut la PRO Moldova și Partidul Șor

Pinterest LinkedIn Tumblr

PDM condamnă vehement încercările unor forțe din exterior de a destabiliza situația din țară prin tentative directe de corupere politică a deputaților, transmite Telegraph.md

Poziția oficială a PDM a fost anunțată de deputatul democrat Alexandru Jizdan.

„Dezaprobăm metodele obscure de atragere a deputaților PDM în diferite jocuri înguste, folosirea vechilor metode de stimulare a traseismului și coruperii politice. Constatăm abateri grave de la normele constituționale și a principiilor de bază a parlamentarismului, iar foștii deputați PDM sunt folosiți pentru a aduce haos și instabilitate politică în țară.” a declarat Jizdan în cadrul conferinței de presă.

Jizdan spune că nici unul din deputații plecați de la PDM nu a plecat din motive ideologice, ci pentru a crea o criză politică și a induce țara în haos.

Deputatul democrat trage o paralelă a acestor plecări cu investigațiile și progresele în acheta dosarului privind furtul miliardului.

„Aceste tentantive coincid și cu momentul în care mai multe dosare de rezonanță în societatea noastră care au afectat economic țara și cetățenii printre care furtul miliardului și concesionarea Aeroportului se apropie de finalitate și urmează a fi trași la răspundere penală cei vinovați. Plecările nu au legătură cu viziuni diferite. Dacă ai viziuni diferite – spui. Ei au tăcut.” a adăugat Jizdan.

Citește și: Vlad Bătrîncea: „Dacă cade actualul guvern, mergem la judecata poporului”

 

loading...

Comments are closed.