Alte știri

Platforma educatieonline.md a atins numărul de 1000 de lecții video

Pinterest LinkedIn Tumblr

Platforma digitală educatieonline.md a ajuns la un număr de 1000 de lecții video, transmite Telegraph.md

Despre acest lucru a anunțat primarul capitalei, Ion Ceban, care a ținut să mulțumească tuturor profesorilor, actorilor și jurnaliștilor implicați, celor 35 de echipe de filmare, montare și editare, tuturor coordonatorilor și voluntarilor, care continuă să muncească zilnic și să gestioneze această platformă.

Primarul a precizat că cele 1000 de lecții video, deja disponibile pentru toți elevii din țară, au fost elaborate timp de trei săptămâni, un timp foarte pentru un volum de lucru atât de mare.

În următoarea perioadă, educatieonline.md va dispune de încă 817 de lecții video noi.

Toate cele 1000 de lecții pot fi vizionate pe canalele de Youtube, precum și la TV, Moldtelecom, StarNet și Arax fiind cei trei operatori de televiziune IPTV din țară, care au oferit câte 24 de canale TV din grila lor de emisie pentru difuzarea lecțiilor video. În același timp, din 30 aprilie, operatorul de televiziune TV Sat a început difuzarea lecțiilor la canalele din regiune: Dondușeni, Drochia și Orhei.

„Îndemn elevii și părinții să folosească cu încredere platforma educatieonline.md pentru a putea continua procesul de învățare la distanță.
Împreună cu voi, vom putea moderniza și îmbunătăți un instrument inovativ pentru viitorul sistemului educațional din Republica Moldova.”, a declarat Ion Ceban.

Citește și: Elevii din familiile social-vulnerabile din Moldova vor primi rechizite școlare de la o societate filantropică germană

loading...

Comments are closed.