Alte știri

Premierul Ion Chicu a avut o întrevedere cu reprezentanții Băncii Mondiale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prim-ministrul Ion Chicu a participat la ședința online cu reprezentanții Băncii Mondiale Arup Banerji, noul director regional al unității de tari Europa de Est pentru Belarus, Moldova și Ucraina și Anna Akhalkatsi, directorul biroului Băncii Mondiale în Moldova.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În cadrul ședinței au fost discutate mai multe subiecte importante pe agenda bilaterala a Guvernului Republicii Moldova și Grupului Băncii Mondiale. Părțile au discutat despre lansarea procesului de elaborare a noului Cadru de Parteneriat pentru țara noastră, care va prioritiza operațiunile Băncii în țara noastră pe următorii 4-5 ani, precum și negocierea unui nou Program pentru Politici de Dezvoltare (DPO) menit să susțină bugetul de stat în anul 2020.

Ion Chicu a mulțumit în numele Guvernului Republicii Moldova pentru suportul și susținerea, acordată de Banca Mondială, și a menționat că acestea au generat rezultate pozitive și reale.

La rândul său, directorul regional al unității de tari Europa de Est, Arup Banerji a exprimat disponibilitatea instituției de a continua cooperarea în cadrul proiectelor inițiate.

La finalul întrevederii, premierul Ion Chicu l-a invitat pe reprezentantul Băncii Mondiale să întreprindă o vizită în țara noastră, în perioada următoare.

Citește și: VIDEO // Deciziile luate după ședința premierului Chicu cu reprezentanții sectorului agricol și cei de la Ministerul Finanțelor

loading...

Comments are closed.