Politic

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, își începe în această seară vizita de lucru în Franța. Cu cine se va întâlni șeful statului, la Paris

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, își începe în această seară vizita de lucru în Franța. Prima întrevedere șefa statului o va avea cu Președintele Adunării Naționale, Richard Ferrand, și membrii Grupului de Prietenie Franța – Republica Moldova din Adunarea Națională. Tot în această seară, va avea loc întâlnirea cu Ministrul pentru Europa și Afaceri Externe, Jean-Yves Le Drian, transmite Telegraph.md

Întrevederea dintre Președintele Maia Sandu și omologul său din Franța, Emmanuel Macron, va avea loc mâine, 4 februarie.

De asemenea, pe parcursul zilei de mâine, șefa statului se va întâlni cu mai mulți oficiali de rang înalt ai Statului Francez:
– Louise Mushikiwabo, Secretarul General al Francofoniei;
– Amélie de Montchalin, Ministrul pentru Transformare și Serviciu Public;
– Gérard Larcher, Președintele Senatului Republicii Franceze și membrii Grupului de prietenie Franța – Republica Moldova din Senat.

De asemenea, în dimineața zilei de mâine, Președintele Maia Sandu va avea o întrevedere cu conducerea MEDEF, cea mai mare asociație patronală din Franța, și cu reprezentanți ai businessului francez.

Citește și: Politolog, despre vizitele Maiei Sandu: „Nu trebuie să aibă loc o competiție cu ex-Președintele Dodon pe marginea numărului de capitale europene vizitate”

loading...

Comments are closed.