Alte știri

Prima reacție a lui Vladimir Putin după atacul armat de la școala din Kazan

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vladimir Putin a cerut o verificare a legislației privind controlul armelor de foc, după atacul de marți dimineață de la școala 175 din Kazan, a transmis purtătorul lui de cuvânt, informează Newsin.md

Președintele rus a dat instrucțiuni să se studieze de urgență problema înăspririi regulilor privind controlul armelor, a anunțat purtătorul de cuvânt prezidențial Dmitri Peskov.

„O instrucțiune separată a fost dată (șefului Gărzii Naționale, n.red.) pentru a elabora de urgență noi reglementări privind tipurile de arme care pot fi în circulație civilă, pot fi în mâinile populației, ținând cont de tipul de arme de calibru mic pe care l-a folosit trăgătorul”, a declarat Peskov.

Peskov a mai spus că „uneori sunt înregistrate tipuri de arme de calibru mic ca arme de vânătoare, care în unele țări sunt folosite ca puști de asalt și așa mai departe. Și acest lucru va fi elaborat de urgență de către Rosgvardia”.

Citește și: VIDEO // Atac armat la o școală din Rusia: Un atacator a fost arestat şi al doilea a fost ucis de echipele de intervenţie

 

loading...

Comments are closed.