Alte știri

Primăria Chișinău a semnat un Acord de colaborare cu Autoritatea Națională de Integritate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Chișinău și Autoritatea Națională de Integritate (ANI) au semnat astăzi un acord de colaborare, în vederea prevenirii și combaterii fenomenului corupției în rândul angajaților structurilor și entităților municipale, transmite Telegraph.md

Documentul are drept scop stabilirea unor relații de colaborare efective și eficiente între cele două instituții și acordarea suportului necesar Primăriei municipiului Chișinău, în vederea implementării standartelor de integritate.

Primarul general, Ion Ceban, a declarat că municipalitatea își propune drept obiectiv să devină, în scurt timp, instituția cu maximă transparență în activitate.

„Un plan ambițios mi-am propus din momentul venirii mele în funcția de primar general al municipiului Chișinău, și anume, contracararea corupției, asta deoarece am găsit acest fenomen în mai multe direcții din subordinea primăriei.

Vreau ca Primăria Chișinău să devină o instituție pe deplin transparentă, cu funcționari corecți și integri, iar pentru a evita implicarea factorului uman, trecem treptat pe diverse platforme online, astfel, pentru a asigura un management calitativ al instituțiilor municipale.”, a declarat Ion Ceban.

Citește și: VIDEO // Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu primarul capitalei, Ion Ceban

 

loading...

Comments are closed.