Alte știri

Programul ”Drumuri bune pentru toți” a ajuns și la Bălți: Renato Usatîi anunță prima stradă reparată din banii Guvernului

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Anul acesta vom renova una dintre principalele artere ale orașului – strada Decebal, care face legătura între mai multe cartiere. Lucrările au început deja”, a declarat primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit lui Usatîi, sunt demontate borduri vechi, iar acestea vor fi înlocuite cu altele noi.

”Drumul în sine este reparat conform programului guvernamental <<Drumuri bune pentru toți>>”, a anunțat edilul municipiului Bălți.

Pentru realizarea proiectului, Primăria Bălți va aloca bani pentru schimbarea bordurilor de pe strada Decebal, iar asfaltul și lucrările tehnice la drum vor fi acoperite din contul Guvernului.

”Reconstrucția trebuie făcută la o calitate înaltă. Prin urmare, o decizie a fost luată de urgență, înainte de începerea reparației drumului propriu-zis, de a înlocui bordurile. Vom amenaja și trotuarele de-a lungul străzii”, a transmis Renato Usatîi.

Mediacritica: ZdG a făcut transfer de imagine negativă, sugerând că în localitatea de baștină a președintelui se produc crime

loading...

Comments are closed.