Social

Programul „Un doctor pentru tine” continuă. Doar în luna februarie a avut peste 6400 de beneficiari

Pinterest LinkedIn Tumblr

Camapania „Un doctor pentru tine”, menită să ofere accesul la consultații medicale persoanelor din mediul rural, continuă să se desfășoare pe teritoriul țării, transmite Telegraph.md

În perioada 2-6 martie curent, populația feminină din raionul Ceadîr-Lunga va beneficia de servicii gratuite de screening mamografic prin radiografie digitală.

Totodată, în această săptămână vor fi prestate servicii medicale stomatologice pentru copiii din satele Vărzărești, Valea-Trestieni, Milești și Ciorești ale raionului Nisporeni.

La data de 3 martie, echipele mobile de medici  urmează să se deplaseze în raionul Dubăsari, pentru a presta servicii de screening prin radiografia pulmonară.

De asemenea, la data de 3 martie, echipele de medici cardiologi, endocrinologi, oftamologi și neurologi vor oferi consultații medicale gratuite populației din Glodeni, Centrele de Sănătate Limbenii Vechi și Sturzovca.

Informăm, că în luna februarie curent, 3551  de locuitori din satele raioanelor Telenești și Criuleni au beneficiat de screening țintit prin radiografia pulmonară și în total  2870  de copii din raionul Orhei au beneficiat de servicii stomatologice.

Citește și: Agenția Națională pentru Sănătate Publică va oferi suport Poliției de Frontieră 24/24

loading...

Comments are closed.