Reacția oficială a Partidului Nostru la acuzațiile PSRM: Orice s-ar întâmpla cu Moroșan, socialiștii încearcă să dea vina pe Renato Usatîi

Partidul Nostru neagă orice implicare în reținerea lui Maxim Moroșan, președintele PSRM Bălți, acesta fiind ridicat de Poliție.

“PSRM a demonstrat încă o dată că este un partid de mincinoși. Nu ne-a mirat ce s-a întâmplat în cazul violențelor de la Bălți cu implicarea lui Maxim Moroșan. Astfel de situații au fost foarte multe, atât la Bălți, cât și, anterior, la Moscova.

Orice s-ar întâmpla cu Moroșan, socialiștii încearcă să dea vina pe Renato Usatîi. Așa a fost și în cazul implicării lui în contrabandă cu droguri, în cazul interzicerii intrării în România, dar și în alte cazuri.

Nu înțelegem de ce se miră Dodon odată ce a acceptat să-l facă lider al PSRM la Bălți pe unul dintre soldații lui Karamalak (Bulgaru). El trebuia să înțeleagă că astfel de acțiuni reprezintă modul lor de viață.

Suntem siguri că Dodon și Karamalak (Bulgaru) vor soluționa și această problemă, la fel cum au făcut-o de multe ori anterior.

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, investighează cazul dat și va reveni cu detalii”, este comunicatul emis de Biroul de presă al Partidului Nostru.

La data de 26 iunie curent, pe o stradă din adiacentul unui local din Bălți, iar ulterior pe teritoriul localului, au avut loc mai multe altercații dintre două grupuri, fiind implicată și o persoană cu funcție publică în Consiliul municipal Bălți. Persoana vizată este Maxim Moroșan.

După ce unul dintre bărbați a fost agresat fizic în stradă, ulterior doi amici ai acestuia, au revenit, în aceeași seară, în localul respectiv pentru a-și regla conturile, urmând o altă altercație între cei doi și alți 4 bărbați care au participat și la conflictul din stradă.

La toate aceste acțiuni de huliganism au asistat vizitatorii localului, dar și localnicii care treceau pe alături.

Membrii ambelor grupuri au fost reținuți, la moment în custodia poliției aflându-se patru persoane, iar altele două urmând să fie reținute zilele viitoare, imediat la revenirea acestora de peste hotare.

Reacția oficială a PSRM poate fi citită aici.

Total
0
Shares
Total
0
Share